x

Foo Fighters-trommeslager taler ud om overdosis

Foo Fighters-trommeslager taler ud om overdosis

Foo Fighters-trommeslager Taylor Hawkins åbner op om sin fortid i nyt interview med Beats 1.

I øjeblikket turnérer Foo Fighters verden rundt og i september udgav de albummet Concrete and Gold, et album som GAFFA uddelte fem ud af seks stjerner til og skrev følgende om: "De solide stjernestunder og potente pletskud står på spring på et album, der nu også rent musikalsk bringer bandet tilbage i sværvægterposition." 

LÆS OGSÅ: Solide stjernestunder og potente pletskud: Dave og drengene lyder tændte og revitaliserede på album nummer ni

I forbindelse med Foo Fighters' koncerter i Storbritannien satte trommeslageren Taylor Hawkins sig ned med Beats 1-værten Matt Wilkinson til et interview. De talte blandt andet om Hawkins’ heroin-overdosis i London i 2001, en alvorlig hændelse, som kunne have betydet slutningen på Foo Fighters. 

"Jeg festede meget. Jeg var ikke en "junkie" per definition, men jeg festede meget. Jeg tog det for langt. Der var et år hvor det tog lidt overhånd. En mand gav mig noget forkert en aften, jeg vågnede op tænkte "Hvad fanden sker der?" Det var virkelig en øjenåbner for mig," siger Hawkins blandt andet i interviewet. 

LÆS OGSÅ: Fans er bekymrede for Dave Grohl

Efter Taylor Hawkins' overdosis begyndte forsangeren Dave Grohl at spille trommer for Queens of the Stone Age og dermed tog en pause fra Foo Fighters. Hawkings siger videre i interviewet, at han på dette tidspunkt troede at overdosisen var afslutningen på Foo Fighters. 

Heldigvis gik det ikke sådan, og bandet har siden hændelsen udgivet syv albums. 

Hør interviewet herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA