Dave Grohl udtaler sig om mulig ny tjans i Rush

Dave Grohl udtaler sig om mulig ny tjans i Rush

Dave Grohl ønsker ikke at tage over fra den mangeårige trommeslager Neil Peart

Neil Pearts ønske om at opgive turnélivet for nogle år siden grundet smerter i kropen betyder, at der er en tom trommestol i Rush. Man skal dog ikke kigge mod Dave Grohl for at fylde denne store plads ud. I et nyt interview indrømmer Foo Fighters-frontmanden, at han ikke er god nok til jobbet.

Da Rolling Stone hypotetisk spørger, hvad Grohl ville gøre, hvis Geddy Lee og Alex Lifeson opfordrede ham til at erstatte Peart, svarer Grohl: "Jeg vil sige, "Jeg er ikke fysisk eller musikalsk i stand, men tak for tilbuddet." Neil Peart, det er et helt andet dyr, en anden slags trommeslager. Jeg kender forholdene, men jeg er som Meg White over for Neil Peart, og hun er en af mine favorit-trommeslagere! Hun er også min datters favorit-trommeslager. Min datter spiller trommer til to typer musik: White Stripes og AC/DC. Jeg siger "Det er præcis, hvad du skal gøre.""

LÆS OGSÅ: Fans er bekymrede for Dave Grohl

Grohls forbindelse til Rush kom for fem år siden, da han og Foo Fighters' 'trommeslager Taylor Hawkins spillede sammen med dem til Rock and Roll Hall of Fame-optagelsesceremonien. De deltog med Rush på scenen, med Grohl på guitar, i det sidste minut af 2112s "Overture", iført tøj og parykker, der ledte tankerne tilbage Rushs 1976-look.

Lee og Lifeson har ikke afsløret, om de har planer om at fortsætte uden Peart. Sidste år sagde tv-værten Eddie Trunk, at han havde hørt, at de ville re-brande sig selv som LeeLifeson for at "måske spille nogle Rush-numre samt lave ny musik, fordi de ønsker fortsat at skabe ny musik." Lifeson skød dog hurtigt disse tanker ned, og Trunk trak sine ord tilbage og sagde, at de var "rygter og spekulationer".

Hør "Overture" fra 2112 her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA