x

Ny animeret musikvideo fra Father John Misty


Singer-songwriteren er netop ude med musikvideoen til nummeret "Date Night". Se øverst den nye video. 

Den amerikanske Josh Tillman udgav den 1. juni sit seneste og fjerde studiealbum God's Favorite Customer, et album som GAFFAs anmelder Espen Strunk kvitterede for med fem ud af seks stjerner til, under titlen "Fremragende firer fra den amerikanske ener". Nummeret "Date Night" fra albummet har nu fået en tilhørende musikvideo.

Animationsvideoen er produceret af kunsteren og musikeren Chad VanGaalen. Videoen viser flere animationsfigurer, som scroller igennem datingapps, mens linjer som "Do you want to go to the farm? Do you want to go to the park? I'll get you ice-cream if you give me your card" bliver sunget. Nummeret og videoen omhandler den datingkultur, som hersker i dag og er hermed en ironisk distance til dette. Videoen viser blandt andet en krystalkugle, som finder potentielle partnere til en. En animeret version af Father John Misty træder også frem på skærmen, mens han ligger på et klaver med en martini i hånden. 

LÆS OGSÅ: Father John Misty vakler rundt i nattens tomme gader

Father John Misty spillede på årets NorthSide Festival, en koncert som GAFFA gav fem ud af seks stjerner til og skrev følgende om: "Jo, NorthSide elsker Father John Misty i aften – med og uden guitar, til stede i den flamboyante fremførelse af de begavede sangforedrag, som er blevet mandens adelsmærke."

Father John Misty kommer tilbage til Danmark igen til november, når han gæster Forum Black Box lørdag den 10. november. Billetsalget er i gang. 

LÆS OGSÅ: Fucking fantastisk Fader John


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA