x

Haven Festival offentliggør sidste musiknavn

Haven Festival offentliggør sidste musiknavn

Haven Festival har netop offentliggjort sit kunstprogram og det sidste navn til musikprogrammet. 

Den ambitiøse festival, som løber af stablen den 10. og 11 august på Refshaleøen, har præsenteret amerikanske Wye Oak som en del af musikprogrammet. Bag indie-rockbandet står Jenn Wasner og Andy Stack. Duoen udgav deres debutalbum If Children i 2007, men bandet slog først for alvor igennem i 2011 med deres tredje album Civillian, hvor de fik deres kommercielle gennembrud. Et album som GAFFA gav fire flotte stjerner til. Deres seneste og sjette album The Louder I Call, the Faster it Runs udkom tidligere i år.

LÆS OGSÅ: Wye Oak: Civilian

Ud over Wye Oak er allerede præsenteret navne blandt andet Kraftwerk 3D, Arcade Fire, Moses SumneyDen Sorte Skole og hiphop-gruppen Brockhampton

LÆS OGSÅ: Brockhampton sparker medlem ud efter anklager om mishandling

Kunstprogrammet har i år fokus på det sociale, som kuratorerne Aaron og Bryce Dessner står bag. De to brødre er blandt andet kendt fra det amerikanske rockband The National og har været med til at starte festivalen op. 

I år vil kunsten bruges til at iscenesætte nye møder mellem festivalens gæster. Dette kommer blandt andet kunstneren og designeren Henrik Vibskov til at sørge for sammen med det kreative studio og kollektiv ArtRebels. Henrik Vibskov vil præsentere det interaktive værk Mindcraft17, for første gang i Danmark. Derudover vil ArtRebels byde på de to værker, Arena og LimeLight. Arena, en form for ministadium, hvor man kan spille petanque og opholde sig på tilskuerepladserne. Limelight, en pavillon designet som scene til blandt andet jamsession og performances. 

De to brødre har udtalt følgende om samarbejdet med Henrik Vibskov: "Henrik Vibskov er en utrolig alsidig kunstner. Tøjdesigner, installationskunstner, kurator og faktisk også en ret god trommeslager (han har blandt andet spillet med Trentemøller og Mikael Simpsons gamle band Luksus, red.). Vi havde fornøjelsen af at spille med ham igennem FOS’ Small White Man-installation under sidste års festival. Siden har vores relation udviklet sig, så han nu bidrager direkte til Haven 2018.” 


Billetter til festivalen er sat i salg. 

Lyt herunder til nummeret "The Louder I Call, the Faster it Runs" fra Wye Oak. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA