x

Ny sommerlig musikvideo fra Martin Jensen og Olivia Holt


"16 Steps" er titlen på den danske dj Martin Jensens seneste single. Nummeret er lavet i samarbejde med den amerikanske Olivia Holt. Popnummeret har netop fået en tilhørende musikvideo. Se den ovenfor. 

Den nye musikvideo er instrueret af Michael Sauer Christensen, som blandt andet også har lavet musikvideoer for Medina og L.O.C. I videoen kører teenageidolot Olivia Holt i en vintage Mercedes, mens hun bliver jagtet rundt i det smukke solrige landskab af Martin Jensen i en politibil. Sangen og musikvideoen indeholder en summervibe, som viser festglade mennesker ved strandkanten.

Den 26-årige jyde har har hurtigt opnået succes, både nationalt og internationalt. Martin Jensen har i alt udgivet syv singler og er især blevet kendt for kæmpehittet "Solo Dance" fra 2016, som har over 450 millioner streaminger på Spotify. Derudover har dj'en udgivet officielle remixes for blandt andre Ed Sheeran og Katy Perry.

LÆS OGSÅ: Succes-dj Martin Jensen: Jeg har altid været god til at holde fest

Den 20-årige Olivia Holt er kendt som både sangerinde og skuespiller blandt andet fra filmen Pige mod Monster og den nye Marvel tv-serie Cloack & Dagger. Derudover har hun udgivet flere singler, blandt andet hittet "History", som snart runder de 160 millioner streaminger på Spotify. 

LÆS OGSÅ: Martin Jensens drøm gik i opfyldelse

Den 9. august kan man opleve Martin Jensen på årets SmukFest. Sidste år var den verdenskendte dj også en del af SmukFest-programmet. En koncert, som GAFFA uddelte flotte fem stjerner til og skrev følgende om: "Det er et sæt fyldt med store dansehits, numre, publikum kan synge med på og generelt bare numre og et dj-sæt med en skøn feel-good-vibe."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA