x

Sade arbejder på nyt kommende album

Sade arbejder på nyt kommende album

Det er otte år siden, det britiske band Sade sidst udkom med et album. Men nu forlyder det, at bandet arbejder på et nyt kommende album i studiet. 

Det Grammy-vindende band med sangerinden Sade Adu i front udgav deres debutalbum Diamond Life i 1984, et udspil som høstede rosende anmeldelser og gik direkte ind på hitlisterne. Deres sjette og seneste album Soldier of Love udkom i 2010, og det kommende album vil således være det første i otte år. 

Bandmedlemmet Stuart Matthewman har afsløret i et nyt interview med Rated R&B, at bandet er begyndt at arbejde på et nyt kommende album. Ifølge Matthewman har bandet allerede skrevet en række nye sange.

LÆS OGSÅ: Sade: Soldier Of Love

I interviewet med Rated R&B siger Matthewman følgende: "Sade er ikke interesseret i berømmelse og alt det andet. Hun foretrækker at udgive "kunst". Så når det er klar, vil det komme ud". Videre fortæller Matthewman, at deres pladeselskab Epic Records respekterer deres ønske og ikke presser bandet med en udgivelsesdato, som Matthewman mener vil forringe processen. Matthewman afslutter med, at når de er tilfredse med det, vil de lade alle andre høre albummet.

Sade seneste udspil er singlen "Flower of the Universe", et nummer som medvirker på soundtracket til Disneyfimen A Wrinkle in Time.

Lyt herunder til "Flower of the Universe".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA