Nyhed

Cat Power annoncerer nyt album

GAFFA.dk – alt om musik

Chan Marshall er tilbage med sit tiende studieudspil
 
Sangerinden, sangskriveren, musikeren og produceren Chan Marshall, bedre kendt som Cat Power, udgiver sit 10. studiealbum “Wanderer” den 5. oktober 2018. 

“Wanderer” er udelukkende produceret af Marshall selv og indeholder optrædener fra gamle venner og kolleger, herunder gæstevokal fra Lana Del Rey. Albummet er skrevet og indspillet i løbet af de sidste fem år i Miami og Los Angeles.
 
De 12 sange på ”Wanderer” omfatter ”min rejse indtil nu”, forklarer Marshall i en pressemeddelse. "Den rute, mit liv har taget på denne rejse – at tage fra by til by med min guitar og fortælle min historie, med respekt for de folk, som har gjort dette i generationer før mig. Folkesangere, blues-sangere og alt derimellem. De var alle rejsende, og jeg er glad for at være iblandt dem."
 
Cat Power tager på en omfattende turné i forbindelse med albummet. Hun kommer dog ikke forbi Danmark eller resten af Skandinavien i denne omgang – tættest er Berlin 28. oktober.
 
Sangerindens seneste album var Sun fra 2012, et udspil, der fik hele seks ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, så der er noget at leve op til.

Tracklisten til det nye album er som følger:
1. Wanderer
2. In Your Face
3. You Get
4. Woman (feat. Lana Del Rey)
5. Horizon
6. Stay
7. Black
8. Robbin Hood
9. Nothing Really Matters
10. Me Voy
11. Wanderer / Exit

Varm op med en intro til titelnummeret:
 
ANNONCE