x

Overraskende hattrick fra Muse: Single, video og album til november

Overraskende hattrick fra Muse: Single, video og album til november

Som et lyn fra en klar sommerhimmel udgav Muse pludselig den nye single "Something Human" her til eftermiddag, og samtidig afslørede de videoen til tracket, hvor bandet begiver sig ud på en episk rejse for at returnere videobånd. En video, der i øvrigt indeholder en ret overraskende slutning.

Singlen er co-produceret af bandet selv og den amerikanske producer Rich Costey, som også har arbejdet med navne som Sigur Rós, Santigold og Biffy Clyro. Helt i bandets ånd handler tracket om behovet for at finde frem til vores menneskelige sider igen.

"Something Human" bliver også at finde på et nyt album, som Muse afslørede, da de talte med med NME tidligere på året i forbindelse med udgivelsen af singlen "Thought Contagion".

Her fortalte bandet blandt andet, at lydbilledet på det kommende album bliver meget blandet og anderledes i forhold til det forrige, Drones fra 2015, men de ville ikke røbe en nærmere udgivelsesdato. Først i dag blev vi så endelig klogere; engang i november vil det nye album kunne høres i fuld længde.

Heldigvis forkorter Muse løbende ventetiden med forsmage på den mere eksperimenterende, men stadig velkendte lyd. Det skete sidste år med "Dig Down", i februar med "Thought Contagion" og nu med det helt nye track "Something Human".

Matt Bellamy fra bandet siger om den nye single og videoen:

”Når man er på tour, kan det bringe ens værste sider frem, og denne sang og video handler om at tæmme ens indre udyr. Om ønsket om at vende tilbage til noget menneskeligt. Og så er Teen Wolf cool.”

Hør "Something Human" på din foretrukne streamingtjeneste via dette link

Se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA