x

The Prodigy på vej med album – ny single ude nu

The Prodigy på vej med album – ny single ude nu

The Prodigy er klar med deres nye single "Need Some1" forud for bandets kommende album, No Tourists, der udkommer fredag den 2. november.

Varme tider kræver hotte numre, og i den forbindelse er The Prodigy ude med en ny single bærende tltlen "Need Some1", hvilket er førstesinglen fra bandets kommende album, No Tourists.

"Jeg ønskede at skrive noget, der havde downtempo over sig, men stadig følte farligt", siger bandets musikalske bagmand Liam Howlett, der introducerede singlen sammen med en eksplosiv videooptagelse i Manila sammen med Paco Raterta.

No Tourist er skrevet, produceret og mixet i løbet af det sidste år af Howlett i sit studie i Londons Kings Cross, hvilket er Essex-bandets syvende album. The Prodigy har solgt 30 millioner albums verden over og vundet flere priser (to Brits-priser, to Kerrang!-priser, fem MTV-priser og to Grammy-nomineringer).

LÆS OGSÅ: Ariana Grande og Troye Sivan deler musikvideo

""Need Some1" demonstrerer ting om vores band, som jeg elsker: det er flersidet" siger Howlett. "Vi har friheden til at slippe en melodi som denne sammen med numre ledet af Keef og Maxim, og repræsenterer stadig det, vi handler om." Liam tilføjer, at "der er altid et element i vores melodier, der ser tilbage til, hvor vi kom fra. Når du bliver spurgt, hvad det nye album lyder som, er mit svar: Evil Rave. Vi ejer den lyd".

I forlængelse af projektets generelle form siger Liam: "Dette album er lige så aggressivt som de sidste albums – men på en anden måde." Howlett forklarer, at de nye sange "er bygget til at blive spillet live".

Se musikvideoen til "Need Some1" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA