Ariana Grande og Troye Sivan deler musikvideo


Ariana Grande og Troye Sivan har delt en ny musikvideo til deres nummer "Dance To This". Se videoen ovenfor. 

De to sangere udgav sammen singlen "Dance To This" den 13. juni, en sang som netop nu har fået en tilhørende musikvideo. Nummeret vil være en del af Troye Sivans kommende album, Bloom, som udkommer fredag den 31. august. 

Både Grande og Sivan delte tidligere på ugen små videoklip af musikvideoen på Twitter. I musikvideoen dagdrømmer Sivan sig væk, hvor han træder op på en lille scene, i noget som ligner et forsamlingshus, hvor folk sidder og spiser kage og spiller kort. Grande træder herefter op på scenen til Sivan, hvor det straks tager fart, og de to popikoner giver den gas med dansetrin og popmusik. 

Grande har tidligere skrevet på Twitter omkring samarbejdet på singlen: "Jeg er så beæret over at være med på denne, min kære ven og popkonge."

LÆS OGSÅ: Troye Sivan: Blue Neighbourhood

Den 22-årige australske musiker og skuespiller startede karrieren på YouTube, hvor han videobloggede og delte videoer om sig selv og sin hverdag. Herefter startede Sivan med at udgive flere ep'er, og i 2015 debuterede han med albummet Blue Neighbourhood, et album som GAFFA gav fire stjerner til og skrev følgende om: "De mange elektroniske elementer, der ulmer under de fleste numre, står i skarp kontrast til Sivans uskyldsrene og melankolske vokal."

LÆS OGSÅ: Ny Ariana Grande-video får selskab af Madonna

Sivan er ikke den eneste, som udkommer med et nyt album i august. Samarbejdspartneren Ariana Grandes nyeste album, Sweetener, vil udkomme fredag den 17. august. Fornylig udgav hun det seneste udspil fra albummet, singlen "God is a Woman", som i sidste uge fik en tilhørende musikvideo – med selskab af selveste Madonna, som citerer Samuel L. Jacksons scene "Ezekiel 25:17" fra kultfilmen Pulp Fiction.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA