Nyhed

Rihanna arbejder på både et dancehall- og reggae-album

GAFFA.dk – alt om musik

Rihanna har tidligere afsløret, at hun arbejder på to kommende albums. Nu er det offentliggjort, at det eftersigende er et reggae/pop-album og et dancehall-album. 

Den 30-årige sangerinde har travlt i studiet for tiden. Flere kilder har udtalt til Rolling Stone, at Rihanna er i fuld gang med indspilningerne til hele to nye albums. Det ene album vil være et pop-album inspireret af reggae-genren, mens det andet vil være et dancehall-album. 

Rolling Stone skriver, at Rihanna har hele 500 optagelser klar, fra forskellige jamaicanske producere og sangskrivere til dancehall-albummet. Rihanna har tidligere arbejdet med både med dancehall- og reggae-genren, dette kan især høres på hittet "Work", som er inspireret af dancehall. 

Kilden udtaler videre om dancehall-albummet: "Enhver artist, producer og sangskriver i Jamaica og med jamaicansk afstamning har arbejdet med Rihannas album og har små uddrag af udgivelses- eller produktionskreditter på det." Dancehallproduceren Supa Dups skulle angiveligt også være med i albumsprocessen. Produceren står blandt andet bag Drakes "Controlla".

LÆS OGSÅ: Rihanna: Anti

Rihannas seneste album Anti stammer fra 2016. Et album, som GAFFAs anmelder uddelte fem flotte stjerner til og skrev følgende om: "I det store hele føles Anti mere personlig og inderlig, end hvad vi tidligere har fået fra Rihannas hånd, og produktionsmæssigt kommer vi vidt omkring. Det her album er ikke lavet for at please, det er lavet for bide fra sig – og på sigt bide sig fast. Også selvom det tager sig sin tid om at gøre det på sin egen stilfærdige facon."

LÆS OGSÅ: Her er de mest streamede kvindelige musikere

Dato og albumtitel på de to kommende albums er endnu ikke offentliggjort. 

ANNONCE