x

David Guetta slår sig sammen med Anne-Marie

David Guetta slår sig sammen med Anne-Marie

En af tidens største dj's slår sig sammen med Englands bedst sælgende debutartister på tracket "Don’t Leave Me Alone".

Med 19 milliarder afspilninger på Youtube og Spotify, to Grammy Awards på hylden og over 50 millioner solgte albums og singler, er der vist ingen tvivl om, at David Guetta er en af klubmusikkens mest omsværmede navne.

Han har tidligere samarbejdet med store stjerner som Kelly Rowland, Rihanna, Justin Bieber, Nicki Minaj og senest Sia på tracket "Flames". En sang som det har været svært at undgå, hvis du har hørt radio fornylig.

LÆS OGSÅ: Møder sit endeligt i actionmættet video

Men David Guetta er ikke en mand, der hviler ikke på laurbærrene. Selvom han har travlt med at spille på alle sommerens store festivaler og færdiggøre sit nye studiealbum, har han fundet tid til at udgive et nyt track. Og denne gang har han inviteret den engelske sangerinde Anne-Marie med i studiet. Sammen har de skabt "Don’t Leave Me Alone", som ifølge de internationale medier har stort sommerhit-potentiale.

Anne-Marie er da heller ikke helt fremmed på hitlisterne. I løbet af de sidste to år har hun for alvor markeret sig med sin legesyge pop på Clean Bandits #1 track ‘Rockabye‘ og hendes egne sange "Alarm", "Ciao Adios" og "2002" - og hun er nu Englands bedst sælgende debutartist. Sidstnævnte sang er i øvrigt skrevet sammen med hendes gode ven Ed Sheeran, som hun også har været på tour med.

Om David Guetta og Anne-Maries samarbejde kan opnå samme status som hans tidligere hits, kan kun tiden vise. Indtil da kan du selv bedømme potentialet ved at lytte til sangen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA