x

Kendrick Lamar springer ud som skuespiller

Kendrick Lamar springer ud som skuespiller

Den amerikanske rapper Kendrick Lamar fik i går sin debut som skuespiller i den amerikanske Tv-serie "Power", der blandt andet har 50 Cent som fast inventar på rollelisten. 

Efter at have udgivet sit første studiealbum Section.80 tilbage i 2011 har karrieren for den såkaldte K-Dot ellers taget fart, og der er efterhånden ikke det, den 31-årige rapper ikke har formået. Den otte år lange karriere har blandt andet budt på adskillige Grammy-statuetter samt en Pulitzerpris, og nu kan rapperen fra Compton i Californien også skrive skuespiller på CV'et. 

Kendrick Lamar har nemlig scoret en gæsteoptræden i det seneste afsnit fra dramaserien "Power", der havde premiere i går aftes d. 29. juli på det amerikanske Tv-netværk Starz' app. Lamar optræder i tre scener i afsnittet "Happy Birthday" fra seriens femte sæson, hvor han spiller en alvidende stofmisbruger, der hjælper 50 Cents karakter, Kanan, med at udføre to mord.  

LÆS OGSÅ: Kendrick Lamar udtaler sig om fan som rappede n-ordet

Det amerikanske magasin Rolling Stone skriver, hvordan Lamars venskab med 50 Cent ifølge seriens producer Courtney Kemp har bidraget til Lamars gæsteoptræden. "Han er enormt talentfuld" udtaler Kemp og afslutter: "Det er en total transformation. Det er en version af Kendrick Lamar, som du aldrig har set før. Så det er meget spændende". 

Lamars optræden har taget seriens fans med storm, og de udtrykker allerede ønsker om, at hans karakter, Laces, skal vende tilbage. 

Se et klip med Lamars debut herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA