x

Beyoncé taler ud om graviditet og kropsaccept i stort interview

Beyoncé taler ud om graviditet og kropsaccept i stort interview

Poppens dronning vil til september pryde forsiden på det prestigefyldte modeblad Vogue og har i forlængelse heraf foretaget et åbenhjertigt interview med modebladet, hvor hun blandt andet diskuterer moderskab, kropsidealer samt selvaccept.

Til september vil modebladet Vogue udgive et nummer, der ikke kun indeholder et intimt og åbenhjertigt interview med Beyoncé Knowles, men også en majestætisk billedserie, hvor sangerinden har valgt en 23-årig fotograf, Tyler Mitchell, som er den første afroamerikanske fotograf, der nogensinde fotograferer en forside til Vogue. Hele billedserien stiller den amerikanske sangerinde i et mere naturligt lys uden så meget makeup.  

Dette er et helt bevidst valg fra det 36-årige popikon: "Jeg synes, at det er vigtigt at få kvinder og mænd til at indse og værdsætte skønheden ved deres naturlige kroppe", har sangerinden udtalt til Vogues interviewer, Clover Hope. Gennem interviewet lægger Queen B meget vægt på sit ændrede kropssyn efter to graviditeter og har efter sigende stiftet fred med sin såkaldte "mommy pouch", skriver Vogue

"Efter fødslen af mit første barn troede jeg på den måde, hvorpå samfundet fortalte mig, at min krop skulle se ud. Jeg pressede mig selv til at tabe al min baby-vægt på tre måneder og planlagde en lille turné, så jeg var sikker på, at det ville lykkedes. Når jeg ser tilbage på det, er det jo vanvittigt".  

Sangerinden understreger dog, hvordan hun håndterede tingene anderledes efter sin anden graviditet med tvillingerne Rumi og Sir: "Jeg værdsatte det at være mere kurvet. Jeg accepterede det, min krop ønskede at være", hvorefter hun fortsætter: "Den dag i dag er mine arme, skuldre, bryster og lår mere fyldige. Jeg har en lille "mommy pouch", som jeg ikke har travlt med at slippe af med igen". 

Meget tyder derfor på, at det amerikanske popikon har lagt al forfængelighed på hylden, og taler for et mere sundt og naturligt kropsideal for kvinder. 

GAFFA kunne dog tilbage i juni melde, at vi ikke ville være at finde til Beyoncé og Jay-Zs koncert i Parken, da det famøse power couple havde offentliggjort et fotoforbud til deres koncerter i håb om at kunne kontrollere hvilke billeder, der senere ville gå viralt på internettet. Så mon ikke der stadig er en lille smule forfængelighed, der stadig ligger og lurer dybt begravet i sangerindens indre. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA