x

Morrisseys manager i frontalangreb på musikmagasin

Morrisseys manager i frontalangreb på musikmagasin

Morrisseys manager, Peter Katsis, har på Morrisseys officielle Facebook-side skrevet et langt kritisk opslag om det britiske musikmagasin NME.

Morrissey har været en del i vælten for nylig, på baggrund af sine politiske holdninger og sin opbakning til Kevin Spacey og Harvey Weinstein. Morrissey har tidligere udtrykt sin støtte til det britiske parti For Britain. Partiet som har retningslinjer såsom "reducering af indvandring", "islamiseringens afslutning i UK" og "beskyt den britiske kultur". NME skrev for nylig en historie omkring Morrisseys politiske holdninger og spekulerede om, hvorvidt det ville koste ham fans. Dette er noget, som har fået Morrisseys manager op af stolen, og han er for alvor gået til tasterne på Facebook. 

LÆS OGSÅ: På godt og ondt – Moz’ way or the highway

I opslaget skriver manageren, at NME lyver mere Donald Trump og understreger samtidig, at Morrissey ikke er racist. I hele opslaget får NME ikke så pæne ord med på vejen, blandt andet skriver Peter Katsis, at nyhedsmagasinet har glemt hvem de er, og at de er "full of shit". 

LÆS OGSÅ: Morrissey deler "tabt studienummer"

Læs det fulde opslag herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA