x

Drake skriver musikhistorie med ny streaming-rekord

Drake skriver musikhistorie med ny streaming-rekord

Den verdenskendte rapper har endnu engang slået en ny streaming-rekord. 

Drake er den første musiker, som nogensinde har opnået 50 millarder streaminger på tværs af alle globale musikplatforme, rapporterer Drakes pladeselskab, Republic Records. En stor milepæl i Drakes musikkarriere og i musikindustrien.

Den canadiske rapper har opnået flere imponerende streaming-rekorder med det seneste album, Scorpion. Den 29. juni, dagen hvor albummet udkom, blev det streamet mere end 132 millioner gange på Spotify. Et album som høstede fire stjerner af GAFFAs anmelder med følgende ord: "Det bliver aldrig rigtigt dårligt, men den forvirrende omgang retningsløse numre skæmmer de mange velskårne numre på Scorpion"

LÆS OGSÅ: Mors dreng læser superstjerne-horoskoper

Den 31-årige rapper har de sidste fem uger toppet BillBoard 200 med Scorpion. På den danske hitliste topper Drake også, hvor han i fem uger i streg har taget førstepladsen på album-hitlisten. Ligeledes ligger kæmpehittet "In My Feelings" på førstepladsen, som er dens tredje uge i streg.  

På streamingstjenesten, Spotify, viser det sig, at flere af Drakes numre fra det femte og seneste album har opnået et trecifret millionantal streaminger. Af de 25 numre, som albummet indeholder, er det hittet "God's Plan", som er den helt store streaming-vinder med hele 955 millioner afspilninger. 

LÆS OGSÅ: Drake slår streamingrekord – igen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA