x

Britney Spears lancerer Pride-parfume, og ikke alle er lige tilfredse

Britney Spears lancerer Pride-parfume, og ikke alle er lige tilfredse

Efter Smukfest-aktuelle Britney Spears i sidste uge lancerede en Pride-udgave af sin parfume, har der været adskillige opråb fra anti-LGBT-folk, der ønsker at boykotte produktet. 

Popdronningen Britney Spears har for nyligt lanceret en særudgave af sin famøse parfume, Fantasy, i anledning af sin optræden på den engelske Brighton Pride Festival, som støtter op om rettighederne for homoseksuelle og transkønnede. Udgaven skal således repræsentere det, Brighton Pride står for, og en del af indtjeningen vil blive doneret til LGBT-fonden GLAAD.

36-årige Spears, der har dedikeret det sidste årti til at være fortaler for homoseksuelles rettigheder, har skrevet følgende på sin Twitter-profil: "Jeg ser frem til fejre kærlighed og ligestilling til PrideBrighton i morgen. For at kickstarte festligheden er der en særlig Pride-udgave af Fantasy, som kan købes i Superdrug-butikker i England".

Artiklen fortsætter under billedet 

Annonceringen af parfumen har fået adskillige anti-LGBT-folk til at ty til tasterne, idet en tilknyttet Facebook-side kaldet "1,000,000 Supporting Traditional Marriage" (der i skrivende stund dog kun har 151.000 likes) har delt Spears' opslag med overskriften "BOYCOTT!!!". 

Adskillige fans har støttet op om tiltaget og rost superstjernen for hendes indsats. Nogle få har dog kritiseret det faktum, at kun 2,5% af indtjeningen går til velgørenhedsfonden GLAAD.  

Spears lancerede allerede i sidste måned parfumen Prerogative, der ligeledes støtter op om LGBT-fællesskabet, idet produktet blev kategoriseret som "en parfume for alle". 

Det amerikanske popikon gav i går koncert på Bøgescenerne på Smukfest. Læs anmeldelsen lige her

LÆS OGSÅ: Will.i.am. og Britney har tabt kampen om “Scream and Shout”

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA