x

Kwamie Liv smider ny stærk single på gaden

Kwamie Liv smider ny stærk single på gaden

Den danske sangerinde og sangskriver er klar med den stærke single "Blasé". Lyt til den nederst i artiklen. 

Det hiphop-inspirerede nummer, som rummer Kwamie Livs velkendte og smukke stemme er tredjesinglen til Livs længe ventede debutalbum. Det kommende album, Lovers That Come and Go, vil udkomme til efteråret. 

På nummeret synger Liv linjerne: "Lately there’s nothing but problems/ lately there’s nothing but rain". Et kærlighedsnummer, som omhandler et forhold, der forvandler sig til det dårligere. De intense og følsomme beats indkapsler Livs femine stemme i en smuk harmoni. 

LÆS OGSÅ: Kwamie Liv udforsker New Yorks natteliv på ny single og video

Dansk-zambiske Kwamie Liv debuterede i 2014 med ep'en Lost in the Girl. Sidenhen er det blevet til flere singler fra sangerinden. Den seneste single, "Follow My Heart", udkom i juni, efterfølgeren til den afdæmpede førstesingle, "Sweet Like Brandy", som oser af sensuel energi. De tre numre vil alle være at finde på Livs kommende debutalbum. 

Kwamie Liv har med sin ep og flere singler slået fast, at hun ikke lyder som nogen anden på den danske musikscene, og at hun besidder et helt særligt talent. På det kommende debutalbum kan vi sandsynligvis forvente sjælfuld musik med en stærk vokal i front, som de tre singler allerede har tegnet et solildt billede af. 

LÆS OGSÅ: Diskret overrumplende forløsning

Lyt herunder til den nye single: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA