Fribytterdrømme annoncerer efterårskoncerter

Fribytterdrømme annoncerer efterårskoncerter

Fribytterdrømme har netop offentliggjort efterårskoncerter i hovedstaden og de to jyske byer, Aarhus og Aalborg. Se annoncerings-videoen her - og kom i den helt rette feststemning. 

Fribytterdrømme har haft en travl festivalsæson, som både har bragt dem til Spot Festival, Heartland Festival, Smukfest og ikke mindst Roskilde Festival. Sidstnævnte et pragteksemplar af en koncert, som de leverede sammen med De Underjordiske på Avalon Scenen, og som GAFFA kvitterede for med fem flotte stjerner. I forbindelse med koncerten har de sammensat en koncertvideo, som viser et festligt tilbageblik fra Roskilde og hvor de samtidig annoncerer de kommende koncerter. 

Under efterårets koncerter er der rig mulighed for at høre de nyeste singler "Egodød" og "Hallusignaler" samt en håndfuld af nye numre fra bandet. 

LÆS OGSÅ: 
Veloplagte ny-psykedelikere understregede forskelle og ligheder

Ovenpå en fantastisk sommer fortæller frontmanden, Lau I.V. Pedersen, at bandet er klar på endnu mere: "Nye koncerter og projekter, plader – you name it – skal gennemføres. Vi har været meget igennem også personligt dette her år. Både nedture og opture. Men vi er her stadig og har hinanden som en gruppe".

Gruppen er på vej i studiet for at indspille et nyt album. Allerede nu sidder de inde med et stort antal numre, som du med stor sandsynlighed vil kunne rocke med på under efterårets koncerter. 

"Vi har aldrig skrevet musik for at please nogen andre end os selv. Vi har hele tiden haft et fokus på, at vi gerne ville lave noget anderledes for hver gang, vi går i studiet. Hele tiden gå en ny retning", udtaler Lau om bandets fornyelse. 

LÆS OGSÅ: 
Fribytterdrømme og De Underjordiske får et lift

Efterårets koncerter: 

22. november: Aarhus, Studenterhus
23. november: Aalborg, Studenterhuset
24. november: København, Loppen 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA