x

Rihanna-dokumentar er på trapperne

Rihanna-dokumentar er på trapperne

I flere år har der svirret rygter om, at en dokumentarfilm om stjernen Rihanna er på vej. Nu bekræfter instruktøren, at filmen er på trapperne og snart kan ses i biograferne. 

Instruktør, Peter Berg afslører, at en dokumentarfilm om sangerinden, sandsynligvis vil have premiere inden for de næste par måneder, skriver Rolling Stone. Dokumentarfilmen vil give seeren et ufiltreret blik på Rihannas liv, og hvordan hun er blevet det globale ikon, som hun er. 

Dokumentarfilmen vil blandt andet vise optagelser af Rihanna, som arbejder på albummet, Anti fra 2016. Berg fortæller til Slash Film: "Jeg synes hun er en ekstraordinær ung kvinde, og filmen er en temmelig opfattende profil af, hvad det er, som gør hende til det talent, som hun er. Arbejdsmoral, talent, lykke og vision" og afslutter med: "Hun er en virkelig, virkelig interessant kvinde, og filmen vil være ude i biograferne om to måneder".  

LÆS OGSÅ: Rihanna arbejder på både et dancehall- og reggae-album

Den 30-årige sangerindes musikkarriere strækker sig hen over 13 år. I 2005 albumdebuterede hun med Music of the Sun, og i alt er det blevet til otte studiealbum og en lang række hits, herunder "Work" fra hendes seneste album. I sidste måned kom det frem, at Rihanna arbejder på hele to kommende albums. Det ene album vil være et pop-album inspireret af reggae-genren, mens det andet vil være et dancehall-album. Dato og albumtitel på de to kommende albums er endnu ikke offentliggjort. 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA