Nyhed

The Entrepreneurs annoncerer debutalbum med højenergisk single

GAFFA.dk - alt om musik

Den danske noise-rock-trio The Entrepreneurs, annoncerer debutalbummet Noise and Romance og markerer udgivelsen med singlen "Joaquin", der udkommer i dag.

Noise and Romance er en rammende titel på The Entrepreneurs første studioalbum, der udkommer d. 1. februar 2019. Allerede i dag frigiver bandet nemlig den høj-energiske single, "Joaquin", der giver en forsmag på albummet. "Joaquin" er et spændende udspil, der indkapsler The Entrepreneurs' velkendte lyd: En sammensmeltning af punk og melodi, af kraft og følsomhed, præcis som albumtitlen indkapsler – af noise og romance.

"Teksten handler om at bryde fri fra alt, der holder dig tilbage, og om dem der netop ikke formår at bryde fri", fortæller bassist Anders Hvass. "Alt i alt er det et legesygt, naivt, og energisk nummer med en høj grad af nostalgi i både tekst og musik”.


LÆS OGSÅ: The Entrepreneurs: Tony Rominger

Trioen, der består af forsanger/guitarist Mathias Berthelsen, bassist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev, skrev for nyligt kontrakt med pladeselskabet Tambourhinoceros (Palace Winter, Pardans, Molina etc.), som de udgiver Noise and Romance under.

Indtil nu har bandet blot udgivet en enkelt ep, opkaldt efter den schweiziske cykelrytter Tony Rominger. En debut-ep, der fik en meget positiv modtagelse, og som GAFFAs anmelder uddelte fire stjerner til.


LÆS OGSÅ: The Entrepreneurs: Roskilde Festival, Rising

På trods af et sparsommeligt bagkatalog nyder The Entrepreneurs et ry som et af Danmarks mest energiske live-bands. Bandet har indtil videre annonceret to live-koncerter inden for den nærmeste fremtid:

4. oktober, 2018: JaJaJa, Berlin


8-11. november, 2018: Sorte Firkant Festival, København

Lyt til "Joaquin" her:


ANNONCE