Nyhed

Katinka er ude med farverig musikvideo

GAFFA.dk - alt om musik

Rockpopkvartetten, Katinka, er aktuel med en musikvideo til nummeret "2000 meter i frit fald". Se den ovenfor. 

"Svæver gennem luften på en farvet himmel". Det er blandt andet en linje fra den nye, drømmende single fra Katinka. Den tilhørende musikvideo lever godt op til denne sætning, idet den prydes af farverige, nyvaskede lagner, der let svæver på en tørresnor bag bandet, der spiller på små, lette instrumenter.  

Bandet har netop udgivet en single, "2000 meter i frit fald", der italesætter nyforelskelsen, samt hvor skræmmende det kan være at give slip og hoppe hovedkulds ud i kærligheden. Bag videoen står fotograf Daniel Buchwald, som privat danner par med bandets frontkvinde, Katinka Bjerregaard. 


LÆS OGSÅ: Pensionistsvømning er en fest i Katinkas nye video

Katinka vandt i 2015 DRs KarriereKanonen, og udgav deres første studiealbum, Vi er ikke kønne nok til at danse, sidste år. Albummet fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: "Der er så ufattelig meget krop i Katinkas sange, at man kun kan blive væltet omkuld". 

LÆS OGSÅ: Redaktionen kårer årets 10 danske album


Kvartetten vandt i år Carl-Prisen i kategorien Årets komponist – pop. Den nye single er forløber for bandets kommende album Vokseværk, der udkommer til oktober. 

 

 


ANNONCE