x

Nyt Rolling Stones-album?

Nyt Rolling Stones-album?

Keith Richards, Ron Wood og Charlie Watts satte ifølge nme.com rygterne i gang under et radioshow på BBC.

Richards svarede på lidt kryptisk på spørgsmålet om, der var en ny plade på vej: "Måske, måske, ja - jeg kunne ikke se, hvorfor vi ikke skulle have det."

Det blev bakket op af bandets anden guitarist, Ron Wood. Trommeslageren, Charlie Watts sagde: "Ja, jeg tror, vi er i gang med at planlægge et nyt album, men det er de Wood og Richards, der skriver det. Jeg skal bare spille det."

Den seneste Rolling Stones-plade er "A Bigger Bang" fra 2005, der fik fire stjerner i GAFFA. Pladen affødte desuden en stor turné, koncerter der både nåede til Horsens (2006) og Parken (2007), samt en kæmpe live-dvd-udgivelse.

Dengang lød det:
"De fire usårlige rovdyr i Rolling Stones har efterhånden hærget og henrykt her på jorden siden the big bang, og her 42 år efter det første brag tyder intet på, at bandets formel trænger til ændringer. Keith og Ron høvler stadig upåklagelige riff af guitarens tyndslidte hals, Mick krøller stadig læberne sammen og snerrer med vanligt sexdrive, og der er stadig tight slaw i bedstefar Charlie."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA