x

AyOwA bliver nostalgisk i ny musikvideo


Den danske elektro-duo, AyOwA, er ude med en ny síngle, der er titelnummeret fra gruppens kommende ep Farvel. Se singlens musikvideo ovenfor. 

Den 28. september bliver dagen, hvor AyOwA udgiver deres anden ep, Farvel. Men i dag er dagen, hvor duoen udgiver den anden forsmag på ep'en i form af en single af samme navn med en tilhørende musikvideo. Det rolige og sfæriske synth-nummer bliver i videoen visualiseret med tilbageskuende bybilleder, der akkompagnerer nummerets svævende og himmelstræbende vokal. 

Duoen har udtalt følgende om deres nye single: "Farvel er en sang, der har haft mange musikalske klæder. Vi har spillet den som et kæmpe nummer med tunge beats og brede guitarflader og som halvkompliceret electronica. Men i vinters da det hele var mørkt, og vi var gået indenfor, fik sangen pludselig et nyt liv - helt nedbarberet, sunget i ét take ved en wurlitzer, fandt sangen sin form. Sangen er en afsked med en man elsker, og en drøm om at kunne gå fra mørket ud i solen og blive varmet op igen". 

Gruppens kommende ep skulle angiveligt indeholde flere akustiske elementer end dens forgænger, debut ep'en Eremit fra sidste år. AyOwA har tidligere udgivet singlen "Alt det du ku'" fra den kommende ep. 

LÆS OGSÅ: Ny dansk synthduo svæver let og ubesværet

Drømmepopduoen består af sangerinde Hannah Schneider og pianist Nicolai Kornerup, der begge er garvet på den danske musikscene. Schneider har tidligere udgivet musik under eget navn, mens Kornerup står bag navne som blandt andet Mames Babegenush og Kwamie Liv. 

AyOwAs debut ep Eremit fik hele fire stjerner af GAFFAs anmelder under overskriften "Ny dansk synthduo svæver let og ubesværet". 

Trods deres dansksproget musik har gruppens musik tidligere vækket interesse i udlandet, idet de er blevet spillet på både engelske BBC 1 og BBC 6 samt Apples Beats 1. 

AyoWa fejrer udgivelsen på den kommende ep med en releasekoncert samme dag, fredag den 28. september på Absalon i København. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA