Nyhed

Metallica udgiver ny kollektion af ure

GAFFA.dk – alt om musik

Nu er der nyt gear i vente til alle hardcore Metallica-fans. Bandet udgiver en ny kollektion af ure, som repræsenterer flere af bandets albums. 

Metal-bandet har slået sig sammen med urmageren Nixon for at fremstille en ny serie af ure, som fejrer bandets bagkatalog. 

Bandet har tidligere udgivet en samling af Nixon-ure i 2010 af såkaldte "rocker watches", lavet af gamle guitarremme og læderjakker. I denne omgang er det albummene Kill' Em AllRide the LightningMaster of Puppets... and Justice for AllThe Black Album samt bandets seneste album Hardwired ... To Self Destruct, som bliver repræsenteret. 

LÆS OGSÅ: Metallica sammensætter deres sætlister ud fra Spotify-data

Hver model har et billede på urskiven, som repræsenterer et af de førnævnte album. Prisen lyder på mellem 1000 kr. og 3000 kr. Urene vil blive sat i salg fra den 5. november.

I samlingen findes blandt andet gruppens debutalbum, Kill' Em All fra 1983 samt den hvide urskive, som repræsenterer albummet Ride the Lightning fra 1984. 


 

We’re stoked to announce our newest collaboration: the @Nixon x Metallica hardcore collection is now available for pre-order at Metallica.com. #nixonxmetallica


Et opslag delt af Metallica (@metallica) den

ANNONCE