Nyhed

Ugens hitliste: Danskerne er vilde med Ariana Grande

GAFFA.dk – alt om musik

Onsdag er ugedagen, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort. I denne uge er det popidolet Ariana Grande, som indtager hitlisterne for fuld skrue. 

Den 17. august udkom Grandes album Sweetener, og det har allerede indtaget hitlisterne verden over. Sangerinden løber med andenpladsen på den danske albumhitliste. Ydermere pryder den 25-årige tracklisten med numrene "God is a Woman" på 17. pladsen og "Breathin" på en 22. plads. På førstepladsen på albumhitlisten finder man en gammel kending, nemlig rapperen Drake – i hele syv uger i streg har han haft førertrøjen på. Tredjepladsen indtages af Travis ScottAstroworld, som scorede fire stjerner af GAFFAs anmelder. 

Albumhitlisten kan også byde velkommen til metalbandet Baest, som rykker ind på 22. pladsen med deres nyeste album, Danse Macabre, og ikke mindst indtager de også førstepladsen på Vinyl Top-40. Dødsmetalhåbet er på forsiden af GAFFAs 35-års jubilæumsnummer, som udkommer nu på fredag, hvor du kan lære det danske metalband bedre at kende. 

LÆS OGSÅ: Lyden af nutidens diva

Tracklisten toppes atter igen af Kesi og Gilli, som ligger på førstepladsen med singlen "Su Casa" for anden uge i streg. Herefter følger 5 Seconds of Summer med hittet "Youngblood". Tredjepladsen indtager DJ Khaled og Justin Bieber samt Chance The Rapper med nummeret "No Brainer". 
 
Af nyheder på tracklisten finder man Nodes "Opa" som lander på 12. pladsen. Endnu en nyhed er Calvin Harris og Sam Smiths nye dansable single "Promises" som indtager 15. pladsen. 

LÆS OGSÅ: Spritny single fra Calvin Harris & Sam Smith

Nummeret, som for tiden bliver spillet mest i radioerne er MØ og Diplos sommerhit "Sun In Our Eyes". Andenpladsen går til den unge Hugo Helmig, som for tiden hitter med "Wild". 
ANNONCE