x

Kanye West undskylder kommentarer om slaveri i tårevædet interview

Kanye West undskylder kommentarer om slaveri i tårevædet interview

"Jeg er ked af, at folk følte sig svigtet"

Kanye West har netop givet et åbenhjertigt og til tider tårevædet interview til Chicago-radiostationen WGCI, og her undskylder han blandt andet sin kontroversielle kommentar om, at han mente, 400 års slaveri var et valg, de sorte selv havde taget. Noget, han sagde til nyhedsmediet TMZ i maj, og som vakte bred forargelse.

"Jeg har aldrig rigtig nærmet mig eller adresseret slaveri-kommentaren fuldt ud," siger han i det nye interview og fortsætter: "Det er ikke noget, jeg vil intellektualisere for meget om, for det er ikke noget at kloge sig på. Det handler om, at det sårede folks følelser, og den måde jeg præsenterede den information på." (...) "Jeg er ked af, hvordan det virkede at have en "Make America Great Again"-hat på (Donald Trumps kampagneslogan ved præsidentvalget i 2016, red.), og jeg er ked af, at folk følte sig svigtet i det øjeblik."

LÆS OGSÅ: Affald flyder på festivalpladserne

West fortæller også, at hans kommentarer til TMZ skyldes det faktum, at han lider af bipolar lidelse, noget han for nylig blev dignosticeret med. "Jeg skylder ikke skyldes på mental sundhed, jeg forklarer bare mental sundhed," siger han.

Kanye fortæller videre, hvorfor han tror, at Donald Trump, som han har støttet ved flere lejligheder, bekymrer sig om sorte: "Han har et ego, som vi alle har, og han vil gerne være den største præsident, og han ved, at han ikke kan være den største præsident uden at blive accepteret af den sorte befolkning."

Se nedenfor hele interviewet, hvor også intervieweren Kendra G på et tidspunkt bryder ud i gråd.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA