Nyhed

PREMIERE: Talentfulde Clara forbereder debutalbummet

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Clara har netop udgivet sit debutalbum – og nu er en musikvideoen klar til åbningsnummeret. 

Den 24. august var en helt særlig dag for den unge sangerinde. Dagen, hvor Clara smed sit debutalbum på gaden, og hvor hun samtidig fyldte 18 år. Debutalbummet har fået den passende titel August Eighteen, hvorpå åbningsnummeret "Slippin'" er at finde. Nummeret har nu fået en fin tilhørende musikvideo. I videoen ser man, hvordan Clara forbereder sig til debutalbummet, hvor hun sidder i studiet, bag klaveret, står på scenen og er til photoshoot. 

Den unge sangerinde har allerede haft et par solide hits med singlerne ”What they Say”, ”Suffocating” og ”Foolish” og udsendte sidste år ep’en Dress Like You’re Already Famous. Numrer som har millionvis af streaminger på Spotify og afspejler, hvilken spirende fremtid det unge stjerneskud går i møde. Hendes fængende popmelodier besidder både kant og personlighed. 

LÆS OGSÅ: Popteenager med potentiale

Den 18-årige unge Clara besidder en helt særlig og unik vokal, som rummer en indre power. For nylig optrådte hun på den bornholmske festival, Wonderfestiwall. En optræden, som GAFFAs anmelder gav fire flotte stjerner til med rosende ord: "Hun er absolut et lovende talent, som vi givetvis kommer til at høre meget mere til". 

Den nye single "Slippin'" er denne uges Voice Choice, og den 8. september har du mulighed for at se Clara optræde live til The Voice 18 i Tivoli.

 


ANNONCE