Nyhed

Justin Vernon utilfreds med Eminem-nummer

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Eminem surprise-udgav sit tiende studiealbum, Kamikaze, i fredags. Et album, som har fået selskab af en række musikere, heriblandt Bon Ivers Justin Vernon.

"Tyler create nothing'. I see why you called yourself a faggot, bitch". Således rapper Eminem på nummeret "Fall", hvorpå Justin Vernons vokal er at finde. På nummeret skyder Eminem en række hårde ord efter rapperen Tyler, the Creator, musikmagasinet Pitchfork samt Grammy-uddelingen. Herudover kommer Eminem ind på den store påvirkning, som han har haft på hiphop-branchen og den inspirationskilde, som han har været for de unge rappere.

Justin Vernon er utilfreds med nummerets budskab og skriver på Twitter: "Jeg var ikke i studiet til Eminems nummer. Det kom fra en session med BJ Burton og Mike Will. Jeg er ikke fan af budskabet. Jeg spurgte dem om at ændre nummeret, men det ville de ikke". 

LÆS OGSÅ: Hans bedste siden The Eminem Show

I efterfølgende tweets skriver Vernon, at han stadig mener, at Eminem er én af bedste rappere gennem tiden, men at han ikke burde kritisere ungdommen. "Det er ikke tiden til at kritisere ungdommen, det er tiden til at lytte – og handle". Afslutningsvis skriver Vernon: "Jeg tog fejl, og vi bør dræbe dette nummer". 

På de sociale medier møder Vernon ikke meget opbakning. Flere er uforstående over for Vernons kritik af Eminem og mener, at han burde kende til Eminems tekstunivers og sprogbrug, før samarbejdet blev indgået. 

Eminems album er blevet mødt med rosende anmeldelser og fik blandt andet fem store stjerner fra GAFFAs anmelder, som kaldte det Eminems bedste siden The Eminem Show fra 2002. 

Se herunder de omtalte tweets fra Justin Vernon. 

 


ANNONCE