Nyhed

Saveus giver to store danske koncerter – datoer offentliggjort

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Saveus afslørede i går i en video, at de spiller to store danske koncerter i 2019. Netop nu er datoerne for koncerterne blevet offentliggjort. 

Fredag den 19. april 2019 træder Saveus op på scenen i KB Hallen. Dagen efter er det aarhusianerne, som får fornøjelsen af Saveus, når de gæster Scandinavian Congress Center den 20. april. 

I går delte Savus en video på deres Facebook-profil, med følgende besked:  "I morgen annoncerer vi noget meget, meget stort, som vi har glædet os til at fortælle jer," fortæller en glad Martin Hedegaard i videoen. I løbet af videoen afslører Martin flere og flere detaljer om afsløringen, hvor han til sidst ender med at hviske hele nyheden: Saveus spiller to store danske koncerter til næste år - i KB Hallen og Scandinavian Congress Center i Aarhus. Martin afslutter med følgende ord: "det bliver fucking sindssygt". 

LÆS OGSÅ: Stort Saveus-interview: På grænsen til det uforglemmelige

Siden Martin Hedegaard trådte op på scenen til P3 Guld i 2015 – til publikums store overraskelse og med stående bifald – har gruppen haft stor medvind i sejlene og tidligere på året udgav de deres debutalbum Neuro, som høstede fire stjerner fra GAFFAs anmelder. I løbet af sommeren har de haft travlt med diverse festivaljobs og åbnede Orange Scene under årets Roskilde Festival til rosende anmeldelser. Publikum kan formentlig forvente et festfyrværkeri, når Saveus træder op på scenen i KB Hallen og SCC til april. 

Billetsalget til koncerterne starter torsdag den 20. september kl. 10

ANNONCE