x

Aksglæde afslører eksklusive koncerter

Aksglæde afslører eksklusive koncerter

Aksglæde har netop annonceret to specielkoncerter, der vil løbe af stablen til marts. Koncerterne vil blive afholdt på henholdsvis Atlas i Aarhus og Hotel Cecil i København.

Efter en begivenhedsrig sommer med markante festivalkoncerter er Aksglæde og hans band til foråret igen klar til at spille koncerter – denne gang eksklusivt på indendørs spillesteder i de to store byer, Aarhus og København.

Med veloverståede sommerkoncerter på blandt andet Musik i Lejet og Nemoland har den unge sangskriver for alvor cementeret, at han hører til på den danske musikscene. Den nyudgivne single, "PromilleRomantikken", røg da også direkte ind på DR's radiokanaler og beviste endnu en gang popspirens talent for at levere ærlige, lyriske fortællinger.

Også numre som “Lille Taarbæktøs” og “Fantomfølelser” har fået masser af spilletid i radioen, og mon ikke successen fortsætter for Aksglæde, der forventer at kunne præsentere nyt materiale meget snart.

LÆS OGSÅ: AKSGLÆDE: Mit soundtrack til livet

Jacob Aksglæde om sommerens succes:

”Det har været en elektrisk sommer for mig og mit band. I stedet for at være stresset over, at koncerterne skulle gå godt, har vi kun fokuseret på at have det sjovt i både bandbussen og især på scenen. Og den indstilling tror jeg smittede af på publikum, der i den grad så ud til at have en fest. Vi blev virkelig løftet op på et højere niveau af publikum, så nu kvitterer jeg med en nye single og to koncerter i marts – og jeg glæder mig virkelig til at danse med publikum igen.”

Aksglæde har før været på to Danmarksturnéer, der begge fik rosende ord med på vejen fra GAFFAs anmelder – særligt koncerten på Radar i Aarhus imponerede og høstede flotte fem stjerner. Læs anmeldelsen lige her.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Aksglæde betegner Danmarks unge generation

Vinterens koncertplan er følgende:

08/03 – Atlas, Aarhus

09/03 – Hotel Cecil, København

Billetsalget er netop skudt i gang.

Varm op med den nye live-session af "PromilleRomantikken":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA