x

The Cure på europæisk festivalturné i 2019

The Cure på europæisk festivalturné i 2019

Mon de kommer til Danmark?

The Cure-sanger Robert Smith har netop skrevet på Twitter, at bandet i 2019 vil spille på "cirka 20 festivaler, mest i Europa", og henviser til kommende info på gruppens hjemme- og Facebook-side.

Nyheden giver håb om en dansk festivalkoncert, måske på Roskilde, som gruppen tidligere har udtrykt deres begejstring for, og som de har spillet på hele seks gange samt på en miniudgave af festivalen på Dyrskuepladsen 1. maj 1989, samme dag som de udgav nyklassikeren Disintegration. NorthSides talsmand John Fogde har dog udtalt til GAFFA, at The Cure vil være en af hans realistiske drømmebookinger, så det er også et bud.

LÆS OGSÅ: NorthSide-talsmand: Vi er vendt tilbage til de gamle dyder

The Cure gav denne sommer en stort anlagt 40 års jubilæumskoncert i Hyde Park i London, og Robert Smith har tidligere udtalt, at bandet også ville indspille nyt materiale i år. Det er hele 10 år siden, at gruppen udgav et album, men de har turneret flere gange siden. Deres hidtil sidste danske koncert var i Forum i 2016, og deres seneste danske festivalkoncert på Roskilde i 2012.

LÆS OGSÅ: Tilbageblik – The Cure live i Danmark 1985-2012

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA