x

Lil Wayne afslører udgivelsesdato for album

Lil Wayne afslører udgivelsesdato for album

Den amerikanske rapper har netop afsløret udgivelsesdatoen for sit længeventede album.  

Allerede i morgen kan du høre spritnye tracks fra rapperen, når han smider sit 12. album på gaden – samme dag, som han fylder 36 år. Dette afslører Lil Wayne i en ny YouTube-video, hvor han inviterer sine fans indenfor i sit studie og løfter sløret for udgivelsen af Tha Carter V

"Jeg vil udgive Tha Carter V på min fødselsdag. Hvis du ikke ved, hvornår min fødselsdag er, så ved Wikipedia det" fortæller den smilende rapper i YouTube-videoen, som kan ses nederst i artiklen.

Videre fortæller Lil Wayne, at han giver meget af sig selv på det nye album, som har været undervejs de sidste fire-fem år. Samtidig takker han også sine fans for al den kærlighed, som de har givet ham de sidste mange år. 

LÆS OGSÅ: Lil Wayne – Sex, drugs og hiphop

"Det er mange års arbejde, som du vil komme til at lytte til. Jeg håber at du vil nyde det, du behøver ikke at elske det, og du behøver ikke at kunne lide det, men jeg håber, at du vil nyde det" afslutter Lil Wayne. 

Albummet bliver opfølgeren til 2011s Tha Carter IV. Det kommende album var oprindeligt sat til at blive udgivet i 2015, men blev udskudt i flere omgange. 

LÆS OGSÅ: Undersøgelse: Hvilken rapper praler mest af deres bimmer?

De store Lil Wayne-fans kan følge med i nedtællingen her og se YouTube-videoen med afsløringen samt albumcoveret herunder: 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA