x

Robyn ude med ny single – hør den her

Robyn ude med ny single – hør den her

Nye toner fra Robyn har netop ramt æteren i form af singlen "Honey". Det nyudklækkede popnummer deler titel med det kommende album, der møder verden den 26. oktober.

Der har i den seneste tid floreret mange rygter om, hvorvidt Robyn snart ville udkomme med ny musik. I starten af august kunne den svenske popprinsesse for alvor bekræfte rygterne med comeback-singlen "Missing U" samt annonceringen af nyt album på vej. Nu er Robyn ude med anden forsmag på det længeventede album, der bliver hendes første soloalbum i otte år.

LÆS OGSÅ: Robyn i comeback på scenen med ny single

Nogle vil nok mene at have hørt "Honey" før – og de har helt ret. Sangen optrådte nemlig første gang i 2017 som demo-version i et afsnit af den populære ungdomsserie Girls. Robyn har dog tidligere afsløret, at hun ikke var helt tilfreds med demo-versionen og har derfor valgt at pifte nummeret yderligere op. Resultatet finder du nederst i artiklen.

I en officiel pressemeddelelse har Robyn udtalt følgende om albummet: "Et sødt sted som en blid ekstase. Jeg dansede meget, da jeg lavede albummet. Jeg fandt en sensualitet og en blidhed, som jeg ikke havde adgang til før. Alt blev pludseligt blidere." Albummet vil blandt andet indeholde bidrag fra Joseph Mount, den langvarige samarbejdspartner Klas Ålund, Mr. Tophat og Zhala. 

LÆS OGSÅ: Robyn annoncerer ny single – og deler kortfilm

Den 39-årige svenske sangerinde albumdebuterede i 1995 med Robyn is Here. Sidenhen er det blevet til syv studiealbums, det seneste Body Talk fra 2010. Sidenløbende har hun blandt andet udgivet musik med projekterne La Bagatelle Magique, Röyksopp og Mr. Tophat. 

Honey rammer gaden den 26. oktober – og vi glæder os!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA