x

Tidligere manager: Avicii-dokumentar er misvisende

Tidligere manager: Avicii-dokumentar er misvisende

I den opsigtsvækkende Avicii-dokumentar True Stories fremstår dj'ens tidligere manager Arash "Ash" Pournouri som en hård pressekraft mod den allerede pressede stjerne. 

I dokumentaren ser man blandt andet Ash overtale Avicii (Tim Bergling) til at fortsætte sin turné – til trods for, at kunstneren føler sig dårlig både fysisk og mentalt, og han er nødt til at lave interviews, mens han er høj på smertestillende medicin. 

Efter Aviciis død blev der rejst stor kritik mod Ash og management-holdet. Nu har Ash Pournouri givet sit syn på det hele. 

LÆS OGSÅ: NEKROLOG: En EDM-cowboy rider ud i horisonten

I et skriftligt interview med GQ hævder Pournouri, at dokumentarfilmen danner et misvisende billede, og at hverken han eller hans team under en lang periode kendte til Tim Berglings kamp mod alkohol og tabletter. Han hævder også, at han ved flere lejligheder var den, der aflyste indspilninger og turnéer på trods af milliontab, men at Bergling selv foretog nye bookinger uden Pournouris vidende. 

"Det var et løbende problem mellem os. Agenter lyttede til ham som den endelige beslutningstager", skriver han og beskylder dokumentarfilmen for at have udelukket disse oplysninger for at få en bedre vinkel. 

LÆS OGSÅ: Hvad gør vi af sorgen, når idolet dør?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA