Nyhed

Cardi B. arresteret efter tur på stripklub

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den tidligere stripper og nuværende rapper Cardi B trækker en hel del omtale for tiden. Hun har den seneste måned været involveret i hele to slagsmål, der begge angiveligt er opstået på hendes initiativ.

I går, den 1. oktober, meldte stjernefrøet med det store temperament sig selv til politiet for at afgive frivillig forklaring efter weekendens udskejelser på Angels Strip Club i Queens, New York, beretter NME.

Her havde Cardi B, hvis rigtige navn er Belcalis Marlenis Almánzar, efter sigende bestilt bekendte til at angribe to at klubbens bartendere – de to søstre Jade og Baddie Gi – med flasker og møbler. Angrebet var kulminationen på en langvarig strid mellem Cardi og Jade, der ifølge rygter har haft et fysisk forhold til Cardis rapper-mand Migos 'Offset. Cardi B hævder dog selv, at hændelsen var "spontan".


LÆS OGSÅ: Nicki Minaj raser mod Cardi B efter konflikt

Rapporter fortæller, at begge bartendere blev såret, men afviste lægehjælp – alligevel kan Cardi B nu se frem til at blive sigtet for opfordring til vold og har da også både fået taget forbryderfoto og fingeraftryk af politiet i New York. Dommen er sat til at falde den 29. oktober.

Cardi B skal måske begynde at passe en smule på sit ry. Tilbage i september var hun nemlig ligeledes involveret i voldelig episode med rapper-rivalen Nicki Minaj under en New York Fashion Week-begivenhed. Fighten opstod, da Cardi B anklagede Nicki Minaj for at have spredt negative rygter om hende i underholdningsbranchen.
ANNONCE