Nyhed

Nicki Minaj raser mod Cardi B efter konflikt

GAFFA.dk - 35 år i musikkens tjeneste

"Skaf noget fucking hjælp til den kvinde," raser Nicki Minaj i "Queen Radio" efter håndgemæng med rap-kollegaen Cadi B den 7. september. 

Konflikten mellem hiphop-dronningerne Onika Tanya Maraj og Belcalis Almanzar (bedre kendt som Nicki Minaj og Cardi B) er endnu ikke overstået. Efter Cardi B i fredags konfronterede Minaj og smed en sko efter hende til en mode-fest i New York, har Cardi B raset mod Minaj på de sociale medier, hvor hun beskyldte Minaj for at kritisere hende som mor. "Så snart du nævner mit barn, så kan alt ske", skrev den nybagte mor på Instagram. 

LÆS OGSÅ: Cardi B og Nicki Minaj tæt på håndgemæng


Nu svarer en ydmyget Minaj tilbage i det seneste afsnit af sit radioprogram "Queen Radio" på Beats 1. Her benægter 35-årige Minaj at have udtalt sig om kollegaens barn.

"Folk skal vide, at Onika Tanya Minaj aldrig har og aldrig vil tale grimt om nogens barn. Jeg er ikke en klovn". Senere i programmet tilføjer hun: "Skaf noget fucking hjælp til den kvinde. Hun er på sin karrieres højdepunkt, og så kaster hun med flasker? Hvem fanden har tænkt sig at holde en intervention for hende? Folk bekymrer sig ikke, før nogen er død... det her lort er ikke fucking sjovt. Hvis du lægger hånd på bestemte personer, så dør du. Punktum". 

Nicki Minaj understreger gennem radioprogrammet, hvor ydmyget og pinlig berørt hun er over Cardi Bs opførsel overfor hende: "Den anden aften var jeg del af noget, der er så krænkende og ydmygende at opleve foran en prestigefuld gruppe... folk, der har styr på deres liv. Den måde de passerede og så på dette modbygelige postyr... Jeg var dybt såret". 


Minaj er dog kommet stærkt igen, idet hun få timer efter radioindslaget udgav en ny, farverig musikvideo til singlen "Barbie Dreams" fra sit nye album Queen.

Se den nye musikvideo til "Barbie Dreams" her: 

 


 

ANNONCE