x

Hør Anderson .Paaks nye sang featuring Kendrick Lamar

Hør Anderson .Paaks nye sang featuring Kendrick Lamar

To stjerner går sammen

Anderson .Paak og Kendrick Lamar er gået sammen på det nye nummer ”Tints”, som er første single fra det kommende Anderson .Paak-album. Hans tredje album under Anderson .Paak-navnet og opfølgeren til "Malibu" fra 2016. Hør sangen nedenfor.

De to stjerner synger og rapper om at kræve frihed på de åbne veje. Tonede ruder er nødvendigt for, at de kan få deres privatliv. “I can’t be ridin’, ridin’ around that open strip/ I need tints, windows tinted/ I need tints, I need my windows tinted,” synger Anderson .Paak over den funky melodi i omkvædet og fortsætter: “I can’t be flying down the 110 with a bad bitch in my whip/ I need tints, windows tinted/ I need tints”.

Det er ikke første gang, de to stjerner samarbejder om musikken. Tidligere på året var Anderson .Paak med på nummeret ”Bloody Waters” fra det Kendrick Lamar-producerede album, Black Panther: The Album. De medvirkede også begge på sangen "Deep Water" på Dr. Dres album Compton i 2015.

Anderson .Paaks kommende album hedder Oxnard, opkaldt efter byen, hvor Anderson er født og opvokset. Anderson .Paak har fortalt til Rolling Stone, at Dr. Dre vil være den ledende producer på albummet, som udkommer senere på året. Han har også fortalt, at rapper og dj Madlib vil være involveret i projektet. Derudover har han udtalt om Oxnard: ”Det her er albummet, jeg drømte om at lave i high school, da jeg lyttede meget til Jay-Z’s The Blueprint, The Games The Documentary og Kanye Wests The College Dropout.

Anderson .Paak lukkede årets Roskilde Festival på Arena-scenen, hvor GAFFAs anmelder begejstret uddelte de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Anderson .Paak lukkede af med et brag

Hør "Tints":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA