Nyhed

Rihanna afviser koncert til årets Super Bowl

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Rihanna nægter at aflægge koncert til årets Super Bowl grundet politisk uenighed.

Ønsket om Rihanna som hovednavn til sportsårets største begivenhed må pakkes sammen igen. Den verdenskendte sangerinde nægter nemlig at deltage i showet, der skal afholdes i Atlanta, Georgia den 3. februar.

Med omkring 150 millioner amerikanske tv-seere er Super Bowl-koncerten et af de største job, man kan få i musikbranchen – hvilket dog ikke ser ud til at spille nogen videre rolle for Barbados-baben. Afvisningen af tilbuddet skyldes angiveligt en opbakning til den tidligere NFL-spiller, Colin Kaepernick, der, ud over sine sportskills, er kendt for at protestere mod politivold og social ulighed i USA. Synspunkter, som NFL til popstjernens store ærgelse ikke deler.


LÆS OGSÅ: Rihanna-dokumentar er på trapperne

Tilbage i 2016 var Kaepernick den første spiller til at knæle under afspilningen af den amerikanske nationalmelodi. Andre spillere fulgte efter, hvilket førte til kritik fra Donald Trump. Præsidenten reagerede nemlig så hårdt på den politiske protest, at han krævede Kaepernick og andre NFL-spillere af samme holdning fyret fra deres hold.

Maroon 5 har siden Rihannas afvisning bidt sig på programmet som hovednavn for den kommende koncert.


 

 

ANNONCE