x

Tokio Hotel kommer til Danmark

Tokio Hotel kommer til Danmark

Ja, den er god nok. Den tyske emo-rock-kvartet, der stormede frem i 00’erne, er stadig i live og i bedste velgående, og til sommer bringer de deres Melancholic Paradise World Tour til Danmark, hvor de danske fans kan få genopfrisket den tyske kasserollebøjning.

Som turnéens titel indikerer, vil Vega fredag den 7. juni fyldes med melankolske tekster for alle pengene, når Tokio Hotel lægger vejen forbi det københavnske spillested med et 15 års jubilæum og nyt album i emo-rygsækken.

Gruppen, der sidst besøgte Danmark i 2010, opnåede i sin tid international kultstatus, da de som teenagere solgte over 10 millioner albums med hits som ”Durch Den Monsoon” og ”Rette Mich”. De er i mellemtiden blevet voksne og vender nu tilbage til Danmark med en mere moden og erfaren lyd, men vil stadig dykke ned i gruppens store bagkatalog med deres vilde visuals og excentriske liveshow.

LÆS OGSÅ: Tokio Hotel: Caught On Camera

– En magisk oplevelse sidste sommer inspirerede os til turnéens koncept, har gruppens forsanger, Bill Kaulitz, udtalt. – Vi vil lave en helt særlig Tokio Hotel-sætliste til vores fans.

Bill, Tom, Gustav og Georg havde deres Tokio Hotel-debut tilbage i 2005 og udgav deres femte og seneste album Dream Machine sidste år.

Billetsalget til Tokio Hotels koncert i Vega starter den 6. november klokken 10 og kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: Tokio Hotel-guitarist tog for meget Viagra

Få et glimt af gruppens vilde liveshows i musikvideoen til nummeret "Easy":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA