x

GrimFest udvider i 2019

GrimFest udvider i 2019

Sommeren 2019 vil ligesom de sidste 15 somre byde på Danmarks hyggeligste havefest, når GrimFest atter løber af stablen. I 2019 bliver GrimFest dog grimmere end nogensinde før, idet festivalen udvides med en ekstra dag. 

Fra og med 2019 vil den aarhusianske havefest, GrimFest, blive en hel dag grimmere, da arrangementet kommer til at strække sig over tre dage i stedet for to. GrimFest udvider og tager fra næste år torsdagen med, så festivalen kommer til at foregå fra torsdag den 1. august til lørdag den 3. august. 

LÆS OGSÅ: Grimfest '18: Hefty havefest i Hovedlandet

GrimFest var oprindeligt en tredages festival, men blev i 2016 forkortet til to dage.  

– En af begrundelserne for at forkorte det til to dage var i sin tid for at tilgodese det mere modne publikum, som vi prøver at mønte GrimFest på, siger Aage Stockholm, der er leder af GrimFest. – Det at have tre dage kunne måske godt være lidt svært, hvis man skulle skaffe en barnepige og så videre. Men derfor har vi også vores endagsbillet, hvor man kan købe en torsdag, fredag eller lørdag og kombinere det, som man vil. Men ved igen at udvide festivalen til tre dage får endnu flere upcoming kunstnere samtidig muligheden for at spille på Grimhøjgaard i Brabrand og derved kickstarte deres karriere, fortæller Aage Stockholm. 

– To dage er jo også en begrænsning for musikprogrammet. Med alt det superfede musik, som vi får ind på demo, som bare ligger i en lidt ærgerlig stak, fordi vi ikke har flere spilletider. En tredje dag giver os lige en tredjedel mere præsentationsmulighed for upcoming kunstnere. 

LÆS OGSÅ: Nyt koncept på Grim Fest – festivalen kan ikke give underskud og melder snart udsolgt

Aage Stockholm afslører i samme åndedræt, at arrangørerne har flere nye tiltag i støbeskeen, men kan ikke afsløre meget. 

– Jeg kan godt løfte sløret for, at vi kommer til at lave noget næste år, der ligger lige op til GrimFest. Vi kommer til at lave noget mandag, tirsdag og onsdag, der ligger op til selve festivalen, som ligger torsdag, fredag og lørdag. Jeg glæder mig mere end nogensinde før. Efter den lange sommerperiode med hedebølge har man virkelig haft tid til at gå uden for og kredse om detaljerne. Det har virkelig resulteret i mange fede ting. Der er en superfed bevægelse i gang, og der er en eller anden magisk fornemmelse over det, som jeg glæder mig til at åbne mere op for senere.

Billetsalget til næste års GrimFest starter torsdag den 1. november klokken 10, hvor der er mulighed for at købe partout- såvel som endagsbilletter. Programmet bliver offentliggjort løbende. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA