x

VIDEO: Rami Malek taler om sin forvandling til Freddie Mercury


Skuespilleren Rami Malek blev i mandags interviewet af Jimmy Fallon i The Tonight Show til en snak om Bohemian Rhapsody og forvandlingen til Freddie Mercury

“Det er surrealistisk at gå derud efter at have set den koncert så mange gange”.

Sådan fortæller Rami Malek om Freddie Mercurys (og Queens) historiske Live Aid-optræden – og sin egen oplevelse med at genskabe den i rollen som Freddie Mercury. På den allerførste dag med optagelser.

”Af en eller anden grund synes producerne, at det ville være en god idé at starte med den scene på dag ét," fortæller Malek til Jimmy Fallon. "Så jeg tænkte, der måtte være en grund til at gøre det. Hvis vi når halvvejs i produktionen og vi stinker, så dropper de bare hele produktionen og sparer de 60 millioner.”

LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Rami Malek performe "We Will Rock You" som Freddie Mercury

I mandagens interview med Jimmi Fallon fortæller Malek videre om den aktuelle spillefilm Bohemian Rhapsody og sin egen svære forvandling til rollen som den eklatante Queen-forsanger. En transformation, der blandt andet krævede falske tænder, sprudlende outfits og en bedre holdning end hans rolle som hackeren Elliot i tv-serien Mr. Robot.

Filmen havde biografpremiere den 24. oktober til blandede anmeldelser, hvor de fleste dog kunne blive enige om, at Maleks forvandling til den afdøde Freddie Mercury er intet mindre end fantastisk.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: Uhygge og rædsel forklædt som uskyldig popmusik


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA