x

VIDEOPREMIERE: Melankoli under discokuglens skær


Vi har fået lov til at premiere Blå Nætters video til "Bøjet i Neon" inden alle andre. Den dokumenterer ungdommens beruselse i nattelivets neonlys. 

"Hvor har du været så længe?", synger forsanger Simon Olsen spørgende fra første strofe af den energiske single "Bøjet i Neon". I mandags udkom sangen fra det københavnske band Blå Nætter, og i dag lander den medfølgende musikvideo.

Sangen cirkler om kærlighed, savn, og alt hvad livet som ung i en pulserende storby ellers byder på. 

– Nogle gange har man bare brug for at forsvinde i mængden på dansegulvet og prøve at glemme de følelser, der kan hænge lige foran en som et pulserende neonskilt.

LÆS OGSÅ: VIDEO: I samarbejde med Hus Forbi synger Kasper om håb

Videoen, som er filmet, produceret og klippet af Blå Nætter selv, fremstiller sangens essens i skæret fra det københavnske natteliv og månens blege ansigt. Der er lidenskabelige kys, kroppe i bevægelse og slørede smilende blikke – tilsat et strejf af den blå melankoli. Bandet udtaler følgende om videoen:

– Det dyriske aspekt af mennesket viser sig virkelig frem klokken 4 om morgenen på Kødbyens dansegulve. Og den association syntes vi var virkelig interessant at arbejde med rent visuelt. 

"Bøjet i Neon" er første udspil fra Blå Nætters kommende debutalbum. Kvintetten udgav ep'en Hvorom alting er i 2015, og siden udgivelsen har de turneret flittigt, samt spillet support for blandt andet Love Shop og Nikolaj Nørlund.

LÆS OGSÅ: Hvem skal åbne Orange i 2019? - Her er GAFFAs bud

Hør også Blå Nætters single "Lys og Mørke" fra ep'en Hvorom Alting Er her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA