Nyhed

Troye Sivan kommer til Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Troye Sivan gæster Forum Black Box i København den 18. marts

På den anden side af nytåret drager Troye Sivan på sin "The Bloom"-tour, der tager ham rundt i U.K. og Europa. En tour, der lander i kølvandet på udgivelsen af hans anmelderroste andet studiealbum Bloom, der indholder en feature med Ariana Grande.

Troye har på seneste vokset sig til en yderst populær fyr. Foruden at løbe med guldet til både MTV Europe Music Award og Teen Choice Award placerede "My My My!" sig som Sivans anden nummer et single på Billboard Dance Club Songs hitliste. Derudover har den unge australier optrådt i shows som Saturday Night Live og The Ellen DeGeneres Show og vil til februar være at finde på rollelisten sammen med blandt andre Nicole Kidman og Russell Crowe til filmen "Boy Erased".


LÆS OGSÅ: Ariana Grande og Troye Sivan deler musikvideo

"The Bloom"-turnéen starter den 23. februar i Glasgow og slutter den 21. marts i Oslo. Og heldigvis for de mange danske fans slår den unge australier vejen forbi København. Og mon ikke, der bliver spillet en masse fra det nye anmelderroste album? Hos GAFFAs anmelder blev der afgivet fem stjerner under titlen "Queer-ikonet, vi har manglet".

Billetsalget starter 23. november kl. 10.00


Varm op med hitsinglen "Dance to This":

ANNONCE