Nyhed

Tekashi 6ix9ne anholdt – risikerer livsvarigt fængsel

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Voldsomme anklager mod den populære rapper

Den amerikanske rapper Tekashi 6ix9ne blev søndag anholdt i New York og i går sigtet for gangstervirksomhed og deltagelse i væbnet røveri. Hvis han bliver dømt, risikerer han fængsel på livstid og minimum 32 års fængsel, skriver Rolling Stone.

Tekashi 6ix9ne, med det borgerlige navn Daniel Hernandez, er sigtet for at være medlem af gangsterorganisationen Nine Trey Bloods, som beskyldes for at stå bag narkosalg, vold og være involveret i drab. Sidste år mødte han fire af medlemmerne, som han derefter hyrede som henholdsvis manager og sikkerhedsvagter. I sidste uge fyrede han dem dog og beskyldte dem for tyveri.


Det væbnede røveri fandt sted på Times Square i New York i april, hvor Tekashi 6ix9ne sigtes for at have været chauffør for de fire bandemedlemmer, mens de foretog et væbnet røveri mod en konkurrerende bande, og have filmet det samtidig.

"Hernandez er et medlem af en voldelig gren af the Bloods. Den anklagede deltog i adskillige voldelige gerninger," udtalte anklager Michael Longyear i forbindelse med sigtelsen.

Oven i disse anklager er Tekashi 6ix9ne også sigtet for ulovlig våbenbesiddelse samt for to andre skudepisoder, begge i Brooklyn, hvor den ene også indfatter planlægning af drab.


Det er endnu uklart, hvordan Tekashi 6ix9ne forholder sig til sigtelserne, men han er blevet nægtet løsladelse mod kaution, selvom han har tilbudt at betale en million dollar i kaution og aflevere sit pas.

Det er ikke første gang, rapperen er i konklikt med loven. I sidste måned blev han idømt fire års prøvetid for at have optaget en sexvideo med en mindreårig.

Tekashi 6ix9ne er kendt for hits som "Fefe", "Bebe" og "Stoopid" og udgav i februar sit første mixtape, Day69. Fredag den 23. november udgiver han sit egentlige debutalbum, Dummy Boy.


LÆS OGSÅ: Vega-medarbejdere i protest mod booking af skandaleramt rapper

 

ANNONCE