x

"Bohemian Rhapsody" topper blandt de bedste musikfilm

"Bohemian Rhapsody" topper blandt de bedste musikfilm

Den biografaktuelle Queen-biografifilm "Bohemian Rhapsody" har tjent 384 millioner dollars på verdensplan og indtaget andenpladsen over bedst tjenende musikfilm

Efter blot tre uger på det store lærred er "Bohemian Rhapsody" strøget direkte ind på andenpladsen på Mojos liste over bedstsælgende musikbiografi-film nogensinde, rapporterer Rolling Stone. Med en indtjening på 127 millioner dollars på den amerikanske konto er Mercury & co. altså stadig nogle yderst populære fyre.

Med de flotte tal har Queen-biografien placeret sig foran legendariske musikbiografi-film som "Walk the Line", "Ray" og "Coal Miner's Daughter". Men der er dog lang vej igen op til førstepladsen. Her ligger "Straight Outta Compton" fra 2015 med intet mindre end 161 millioner indtjente dollars på det indenlandske biografsalg – historien om gangsta rap-gruppen N.W.A og dens medlemmer såsom Eazy-E, Ice Cube og Dr. Dre.

LÆS OGSÅ: Vellykket film om Freddie Mercury og Queen

"Bohemian Rhapsody" – der deler navn med en af gruppens største hits – er ment som et slags testamente til bandets globale arv, som lever videre i de mange fans over hele verden. Det er nemlig ikke kun i USA, at filmen hitter. I udlandet har biografien indtil videre indtjent 256 millioner dollars, hvilket er 66 procent af dens samlede verdensomspændende indtjening. Filmens produktionsbudget lå på 52 millioner dollars.

I filmen "Bohemian Rhapsody" spiller Rami Malek rollen som Queens ikoniske forsanger Freddie Mercury. Hør ham fortælle om sin forvandling til superstjernen lige her. Filmen havde dansk premiere den 1. november.

Se den officielle trailer:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA