Nibe Festival offentliggør de første navne

Nibe Festival offentliggør de første navne

Nibe Festival imødekommer publikummets store efterspørgsel og annoncerer, at Nephew og The Minds of 99 vil slå vejen forbi Skalskoven til sommer. 

Arrangørerne offentliggjorde i mandags, at The Minds of 99 vil gæste Nibe Festival 2019, og nu er festivalen klar med det andet navn, nemlig højaktuelle Nephew. 

Nephew udgav i september deres seneste album Ring-i-Ring – en tilføjelse til gruppens allerede enorme bagkatalog, som gennem tiderne har taget publikummet på utallige festivaler rundt omkring i landet med storm. Og gruppens enorme popularitet har uomtvisteligt bidt sig fast ved den store landsdækkende arenaturné, Simon Kvamm og kompagni drager up på til foråret, som stort set er meldt udsolgt.  

LÆS OGSÅ: Nibe Festival sætter fokus på lokale talenter

– Selvfølgelig har vi haft masser af fokus på Nephew, som jo altid giver nogle episke koncerter i Skalskoven. Den der hitparade klæder skoven og vores publikum, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen. 

Nephew indtager scenen i Skalskoven fredag den 5. juli klokken 22:30, mens The Minds of 99 vil glæde festivalgæsterne med hits som "Det er Knud som er død" og "Alle skuffer over tid" lørdag den 6. juli. The Minds of 99 spillede sidst på Nibe Festival i 2015. 

LÆS OGSÅ: Festivalbilletter bliver markant dyrere næste år

Nibe Festival 2019 falder til sommer den 3. juli til den 6. juli.

I takt med denne nyhed skydes salget af dagsbilletter også i gang, og et begrænset antal partoutbilletter er stadig tilgængelige. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA