x

PREMIERE: Coldplay er aktuelle med nyt sideprojekt featuring Pharrell Williams

PREMIERE: Coldplay er aktuelle med nyt sideprojekt featuring Pharrell Williams

Der er netop landet en debutsingle fra det nysignerede Parlophone Records-band, Los Unidades (host host, Coldplay). Hør nummeret nederst i artiklen.

GAFFA kunne tidligere i dag melde, at Coldplay ifølge rygter vil udgive ny musik under et pseudonym. Rygterne er nu blevet til en realitet, og det første udspil fra Coldplays sideprojekt, Los Unidades, er netop ankommet i form af singlen "E-Lo" featuring ingen ringere end Pharrell Williams og Jozzy.

LÆS OGSÅ: Coldplay – Den ufarlige revolutions ambassadører

Nummeret er den første forsmag på den kommende ep, Global Citizen EP 1, der udkommer på fredag som optakt til den Sydafrikanske velgørenhedsfestival Global Citizen, der løber af stablen den 2. december i Johannesburg. På ep'en optræder også kunstnere som blandt andre Stormzy, David Guetta, Pharrell Williams og Los Unidades. 

Los Unidades og kollegaerne vil således med den kommende ep støtte Global Citizens mission om at ende ekstrem fattigdom inden 2030. Chris Martin har siden 2012 fungeret som ambassadør for velgørenhedsarrangementet, der med hjælp fra en stor gruppe engagerede kendte mennesker forsøger at bringe fokus på den ekstreme fattigdom, der især præger Afrika.  

Når Global Citizen Festival indtager Johannesburg den 2. december, vil megastjerner som blandt andre Ed Sheeran, Beyoncé, Jay-Z, Usher, Eddie Vedder og mange flere indtage scenen. 

LÆS OGSÅ: Coldplay fejrer 20-års jubilæum med stor dokumentarfilm

Global Citizen EP 1 trackliste: 

1. Rise Up (feat. Nelson Mandela) – Stargate
2. E-Lo (feat. Jozzy) – Los Unidades & Pharrell Williams
3. Timbuktu (feat. Stormzy & Jess Kent) – Cassper Nyovest & Los Unidades
4. Voodoo (feat. Tiwa Savage, Wizkid, Danny Ocean & David Guetta) – Stargate & Los Unidades

Hør "E-Lo" lige her – se lyric videoen nedenfor:

Se en trailer for ep'en Global Citizen EP1


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA