Nyhed

Prince-film er på vej

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Filmen vil kunne opleves på det store lærred - forhåbentlig i løbet af 2019

Rygtet siger, at en kommende film skal bæres af de toner, Prince forærede verden under sin 40 år lange karriere. Aftalen er efter sigende trådt i kraft efter at rettighederne til at bruge det ikoniske musikkatalog er blevet sikret, melder NME. Ingen dato for filmens premiere er dog fastlagt endnu.

Den kommende spillefilm omhandler ikke stjernens personlige liv eller karriere, men bærer et originalt plot, hvortil musikken blot fungerer som akkompagnement – i stil med ABBA-musicalfilmen Mamma Mia.


LÆS OGSÅ: Ny rørende video fra afdøde Prince adresserer skudofre

Vi har ellers oplevet det før: at idoldyrkelsen af en kunstner ikke lader sig stoppe af dennes død, men derimod foreviges i en biografisk film. Seneste skud på stammen er Queen-hyldesten Bohemian Rhapsody, der netop nu topper blandt de bedste sælgende musikfilm. Og nu spørger du måske dig selv, om der ikke allerede er lavet en i samme skuffe med Prince? Og jo. I 1984 udkom del delvist selvbiografiske Purple Rain, der deler titel med megahittet. Tidligere på året kunne vi afsløre, at en Prince-dokumentar er på vej til Netflix.

Speficikke detaljer om spillefilmens plot er endnu ikke afsløret. Først skal de igangværende forhandlinger med potentielle forfattere og producenter lukkes. På rollelisten er indtil videre Game of Thrones' Emilia Clarke og Crazy Rich Asians' Henry Golding, mens Paul Feig (Bridesmaids) vil instruere filmen, og Emma Thompson agerer manuskriptforfatter.


Tag forskud på glæderne med "Kiss", der med garanti implementeres i filmen:

ANNONCE