Nyhed

Hør Ariana Grandes nye, romantiske ballade "Imagine"

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

"Min drøm har altid været at udgive musik som en rapper"

Det er kun fire måneder siden, Ariana Grande udgav sit seneste album, Sweetener, men hun er allerede ved at varme op til sit næste album. Førstesinglen var megahittet "Thank U, Next" fra starten af november, og hun er hun klar med en ny single, den romantiske ballade "Imagine", som du kan høre ovenfor.

“Kiss me and take off your clothes/Imagine a world like that,” lyder det i sangen, som går i valsetakt og er kendetegnet af en kraftig, trap-inspireret hi-hat – og dermed ganske anderledes end den dansable "Thank U, Next".


Grande har for nylig fortalt Billboard, at hendes næste, femte album får titlen Thank U, Next, men hvornår det udkommer, vides endnu ikke. Om at udgive sange så tit udtalte hun ved samme lejlighed:

"Min drøm har altid været at være – selvsagt ikke en rapper, men at udsende musik på den måde, en rapper gør. Jeg føler, at der er visse standarder, som popkvinder forventes at leve op til, som ikke gælder for mænd. Vi skal lave en smagsprøve før singlen, så singlen, så vente på forudbestillingerne, og at radioen skal udrette noget før videoen, og så skal vi sætte prisen ned på den og den dag, og alt det lort. Jeg har det bare sådan: "Bah, jeg vil bare fucking tale til mine fans og synge og skrive musik og udgive den på den måde, de drenge gør det. Hvorfor får de lov at udgive plader på den måde, og jeg må ikke? Jeg gør det, og jeg gjorde det, og jeg vil blive ved med at gøre det."

LÆS OGSÅ: Lyden af nutidens diva


 

ANNONCE